Rješenje za prenizak tlak u vodovodnim instalacijama – Mariterm

Rješenje za prenizak tlak u vodovodnim instalacijama

Tražite rješenje za prenizak tlak u vašim vodovodnim instalacijama?  Trebate hidroforski sustav za korištenje kišnice ili vode iz bunara?

Mnogo osoba se susreće s ovim problemima, zato smo osigurali brzo i jednostavno rješenje – upoznajte E.SYBOX!

Inovativni i patentirani proizvod E.SYBOX vrhunskog talijanskog proizvođača pumpi i pumpnih sklopova DAB osigurat će željeni tlak vode u vodovodnoj instalaciji u rasponu od 1 do 5,5 bar neovisno radi li se o kući za odmor, obiteljskoj kući, višestambenom objektu ili stambenom bloku.

Prednosti

Proizvod odlikuje kompaktnost koja podrazumijeva da su sve komponente potrebne za ispravno funkcioniranje ugrađene unutar kućišta uređaja, a zbog malih dimenzija, ukoliko se uređaj koristi za jednu stambenu jedinicu, može se smjestiti u kuhinji ispod sudopera kao i u bilo kojem drugom prikladnom prostoru.

Zašto odabrati E.SYBOX?

    • Kompaktnost
    • Ušteda energije (inverter tehnologija)
    • User Frendly – laka instalacija za instalatere i jednostavna uporaba za krajnje korisnike
    • Za male (E.SYBOX mini3), srednje (E.SYBOX ) i velike objekte  (E.SYBOX TWIN)
    • Velika ponuda dodatne opreme

Inverterska tehnologija osigurava vrlo mali utrošak električne energije i nisku razinu buke koja neće ometati vaše svakodnevne aktivnosti bez obzira što se nalazite u prostoru u kojem je uređaj ugrađen.

Ugradnja

Fleksibilnost ugradnje je velika, a troškovi montaže mali zbog „plug&play“ principa izvedbe. Kako bi se uređaj lakše prilagodio različitim vrstama instalacija i načinima ugradnje dostupan je široki asortiman dodatne opreme i pribora.

 

Uređaj je jednostavan za uporabu, a pregledan zaslon korisniku omogućuje uvid u trenutne parametre rada, kao i utrošak vode i električne energije u promatranom razdoblju. Standardno ugrađena wireless tehnologija dodatno olakšava upravljanje i očitavanje podataka pomoću računala ili pametnih telefona.

Uz to, ovlašteni servis i tehnička podrška osigurat će Vam dugo i bezbrižno korištenje ovog uređaja.

 

Više o E.SYBOX-u pronađite ovdje, a za dodatne informacije, kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu web stranice – tu smo za vas!