Pravila Mariterm nagradnog natječaja – Mariterm

Pravila Mariterm nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja

Uvjeti sudjelovanja vrijede za sve sudionike nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju natjecatelji pristaju na sljedeće uvjete.

1. Sudjelovanje

Svaka osoba koja ima najmanje 18 godina i živi u Hrvatskoj ima pravo sudjelovati. Sudionici se mogu prijaviti samo u svoje ime. Svi zaposlenici Mariterma, svi ostali koji su na neki način uključeni u razvoj/izvođenje natječaja (npr. agencije, konzultanti, dobavljači), kao i članovi obitelji gore navedenih isključeni su iz sudjelovanja u natječaju.

U slučaju da organizator uoči bilo kakve tehničke manipulacije ili kršenje uvjeta sudjelovanja, zadržava pravo isključiti te sudionike iz nagradnog natječaja. Primjeri tehničke manipulacije su, između ostalog, višestruki unosi istog sudionika, sudjelovanje putem automatiziranih usluga kolektivnog sudjelovanja. Nagrada se također može naknadno opozvati i može se izvući drugi dobitnik.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potreban je uređaj spojen na internet, a sudjelovanje je moguće putem Facebooka putem sljedećeg URL-a https://www.facebook.com/maritermdoo i putem stranice za registraciju.

Natječaj počinje kako je navedeno u objavi na našoj Facebook stranici. Sudjelovanje je moguće samo onoliko puta koliko je navedeno u objavi na našoj Facebook stranici.

Sudjelovanje u nagradnoj igri vrši se na sljedeći način: Kao što je navedeno u opisu Facebook objave. Sudjelovanje u nagradnoj igri je besplatno. Nema skrivenih troškova.

Odabir pobjednika: Na temelju svih komentara tijekom trajanja nagradne igre odredit će se broj pobjednika kako je navedeno u objavi. Pobjednik mora odgovoriti točno na sva pitanja kroz tri odvojene objave te treba imati najzanimljiviji komentar o Maritermu u zadnjoj objavi prema odabiru naše komisije. Pravila su objašnjena u opisu Facebook objave. Primjeri metode za odabir su: pobjednike odabire žiri prema točno odgovorenim pitanjima i prema najkreativnijem komentaru. Organizator će s pobjednicima stupiti u kontakt privatnom porukom na Facebooku ili putem e-maila na e-mail adresu koju su naveli tijekom nagradnog natječaja. Sve nagrade šalje Mariterm d.o.o. ili jedna od njegovih suradnih strana putem paketske usluge ili dostavne službe. Nagrade će biti poslane na poštansku adresu u Hrvatskoj koju je pobjednik naveo prilikom prijavljivanja na natječaj. Slanje nagrada je besplatno. U slučaju da pobjednik ne primi svoju nagradu, pobjednik mora stupiti u kontakt s Maritermom u roku od 14 dana od primitka obavijesti o pobjedi, koristeći sljedeću e-adresu mariterm-rijeka@mariterm.hr s predmetom “Facebook Nagradni Natječaj”

2. Opseg/izuzeće od Facebooka

Uvjeti sudjelovanja vrijede za sve natječaje objavljene na Facebook stranici https://www.facebook.com/maritermdoo. Natječaji na našoj stranici nemaju nikakve veze s Facebookom, Inc. ili Facebook Ireland Ltd. Natječaji ni na koji način nisu sponzorirani, odobreni ili organizirani od strane Facebooka i Facebook ne podliježe nikakvoj zakonskoj odgovornosti. Isključivo Mariterm kao organizator nagradnog natječaja daje sve informacije o natječaju.

3. Nagrade/odgovornosti

Nakon utvrđivanja pobjednika, sudioniku će biti dodijeljena sljedeća nagrada:

Klima uređaj AERMEC SPG

  • Klima uređaj AERMEC SPG uz vanjsku jedinicu opremljenu inverterskim kompresorom, elektronskim ekspanzijskim ventilom i elektro grijačem za sprečavanje pojave leda na izmjenjivaču
  • Pet režima rada: hlađenje, grijanje, odvlaživanje, automatski rad i ventilacija.
  • Snaga: 3,5 kW (3,20 kW u hlađenju / 3,40 kW u grijanju)
  • Energetski razred A++
  • Split sustav za hlađenje i grijanje

Dodijelit će se samo materijalne nagrade. Nagrada se ne može isplatiti u novcu. Potraživanje nagrade ne može se ustupiti trećim osobama.

Pravne radnje ne dolaze u obzir.

4. Privatnost

U sklopu nagradne igre od dobitnika će se prikupljati osobni podaci. Ovi podaci su nam potrebni u svrhu vođenja natječaja. U tu svrhu prikupljaju se, pohranjuju i koriste prezimena i imena, poštanske adrese i adrese e-pošte dotičnih osoba. Sudjelovanjem u našim nagradnim natječajima svaki sudionik pristaje i na naše smjernice o zaštiti podataka.

Sudionik svojim sudjelovanjem pristaje da se njegovi proslijeđeni podaci pohranjuju samo u svrhu provođenja nagradne igre. Podaci će biti izbrisani nakon završetka nagradne igre. Osobni podaci se ne spremaju u komercijalne svrhe. Prijenos trećim osobama je isključen.

Sudionik je suglasan da njegove fotografije kao i njegovo ime u vezi s natječajem, izborom pobjednika, obradom ili prezentacijom doprinosa sudionika budu javno objavljeni od strane organizatora ili trećih osoba po nalogu organizatora na Facebook stranici. Sudionik se u bilo kojem trenutku može usprotiviti korištenju svojih podataka pismenim putem ili e-poštom na adresu Mariterma na mariterm-rijeka@mariterm.hr. Zbog toga se osobni podaci više ne obrađuju i ne koriste. Sudionik će tada biti isključen iz natjecanja.

5. Prijevremeni prekid natječaja

Organizator zadržava pravo promjene nagradnog natječaja zbog nepredviđenih okolnosti bez prethodne najave vezano uz sastavnice nagradnog natječaja ili otkazivanja ili prekida natječaja. Pitonje posebno vrijedi ako se pojave pogreške u softveru i/ili hardveru i/ili drugi tehnički i/ili pravni razlozi utječu ili onemogućuju pravilno i pravilno provođenje natjecanja.

6. Ostalo

Natjecanje podliježe isključivo hrvatskom zakonu.

Ako jedna ili više gornjih klauzula bude ili postane ništavna, neučinkovita ili neprovediva u cijelosti ili djelomično, preostali uvjeti ostaju na snazi. Na njezino mjesto dolazi odgovarajuća važeća klauzula. Isto vrijedi i ako postoji rupa u zakonu.

7. Organizatori natječaja

Mariterm d.o.o., Dražice 123d, Zamet, 51000 Rijeka, Hrvatska