BWT Italia – Mariterm
Ekskluzivni dobavljač

BWT Italia

BWT ITALIA Srl prisutna je na tržištu već dugi niz godina za pročišćavanje vode te se brine o cijelom ciklusu vode od izvora do korisnika i pruža tehnologije koje je razvio njihov centar za istraživanje i razvoj.

Oduvijek je imala za cilj braniti okoliš za plavi planet pružajući potrošačima, industriji i akvaduktima posebno čistu vodu koja zadovoljava najstrože zahtjeve koje postavljaju ministarstva zdravstva diljem svijeta, projektiranje i proizvodnju proizvoda i sustava za koje je nužna karakteristika savršeno pročišćavajuće vode .

Sa svojim ekskluzivnim tehnologijama mogu se suočiti i riješiti svaki problem koji se odnosi na pročišćavanje vode od izvora do istovara, sa svojim vlastitim tehnikama i posebnim patentima za svaki sektor.

O proizvodima

Vapnenac nastaje zagrijavanjem tvrde vode, stagnacijom ili isparavanjem i posljedica je otapanja iona kalcija i magnezija u vodi.

Ove su soli odgovorne za tvrdoću vode i osiguravaju dobro poznate vapnenaste naslage u cijevima u kotlovima , u aparatima, na slavinama, sudoperima i na stijenkama tuš kabina.

Učinkovita zaštita od kamenca jamči uštedu energije, dug vijek trajanja (u sigurnosti) svih uređaja, a od higijenske je važnosti za očuvanje pitke vode. Zapravo, naslage vapnenca duž cijevi i spremnika pogoduju razvoju bakterija, poput Legionella Pneumophila, čija prisutnost također može imati posljedice na zdravlje.

Iz tih razloga važno je preporučiti ugradnju sustava za omekšavanje vode temeljenog na principu izmjene iona.

Omekšivač PARAT BIODATA CYBER
Omekšivač DOMOSOFOT UKV BIO
Filter DUNA
Filter MULTIPUR
Filter EURODIAGO
Eurofilter sigurnosni filtar

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu:

Proizvodi

Ovi uređaji uklanjaju ione kalcija i magnezija iz vode i zamjenjuju ih natrijevim ionima. Rezultat je izvrsno omekšana voda s mnogim prednostima: svježa voda pod tušem, mekano i pahuljasto rublje, maksimalna zaštita od kamenca za cijevi, kotlove i uređaje te prava ušteda vremena i novca; sve to s većim osjećajem dobrobiti.