Prezentacija noviteta u ponudi Aermec ventilatorskih konvektora – Mariterm

Prezentacija noviteta u ponudi Aermec ventilatorskih konvektora

U Rijeci smo dana 09.12.2016. održali prezentaciju noviteta iz bogate ponude AERMEC ventilatorskih konvektora. Pred 20-tak ključnih partnera, gdin Dalibor Matijašić, predstavio je novitete, te ukazao na niz poboljšanja u opremi AERMEC, te se posebno osvrnuo na činjenicu da AERMEC ventilatorski konvektori spadaju u sam vrh plasmana u svijetu ovakvog tipa uređaja za grijanje i hlađenje.

Osim estetskih promjena novi uređaji odlikuju se super tihim radom, malom potrošnjom energije, te visokom funkcionalnošću. Stoga se ventilatorski konvektor sve više ugrađuje u poslovne i stambene prostore, a jedna od ključnih prednosti je tihi rad, pa se mnoge tvrtke i javni objekti odlučuju za ovakav tip uređaja.

Na samoj prezentaciji prisustvovali su projektanti strojarskih instalacija, instalateri i stručno osoblje tvrtke Mariterm, te su se razmijenile informacije o projektiranju, ugradnji, servisiranju i održavanju ventilatorskih konvektora. Želimo napomenuti da je održavanje (servisiranje i popravci) navedenih uređaja vrlo povoljno, kao i brzina ugradnje. Stoga je potražnja za AERMEC ventilatorskim konvektorima sve veća, pa je tvrtka Mariterm za narednu godinu proširila svoj prodajni asortiman sa novim modelima i pratećom opremom.

Želimo se zahvaliti svim gostima koji su danas bili na našoj prezentaciji, te za sva pitanja i podršku stojimo im na raspolaganju.