O nama – Mariterm

O nama

Mariterm je trgovačka kuća sa preko 30 godina iskustva u nabavi i prodaji opreme i materijala za grijanje, hlađenje, ventilacije i obnovljive izvore energije.

Misija

Pružanje visokokvalitetne prodajno-tehničke usluge svim klijentima i poslovnim partnerima na osnovu višegodišnjeg iskustva, internacionalne podrške i kompetencija svih zaposlenika s ciljem postizanja profesionalne, kvalitetne i stručne usluge.

Vizija

Biti jedna od vodećih trgovačkih kuća u domeni grijanja, hlađenja, ventilacija i obnovljivih izvora energije koja kontinuirano unaprjeđuje svoje poslovanje i predstavlja modernu i stabilnu tvrtku koja brine za svoje klijente, poslovne partnere i svoje zaposlenike.

Reference

Kontinuirano gradimo i unaprjeđujemo poslovne odnose s našim klijentima, poslovnim partnerima i okruženjem u kojem djelujemo, pružajući im stručne savjete, optimalna rješenja, jedinstvene usluge i kvalitetnu opremu i materijale.

Mariterm povijest

1990.
Osnivamo Mariterm d.o.o.
1991.
Širimo prodajni asortiman i pokrećemo prvi zastupnički program opreme i materijala od renomirane talijanske tvrtke Idrofriuli.
2000.
Otvaramo poslovnicu u Zagrebu i jačamo svoju poziciju u Europi.
2006.
Otvaramo modernu i specijaliziranu poslovnicu na Zametu u Rijeci.
2007.
Osnivamo Mariterm servis d.o.o. - tvrtku za usluge servisa, montaže i servisiranje opreme s dugogodišnjim poslovnim partnerom.
2008.
Otvaramo poslovnicu u Puli te započinjemo sa prodajom i distribucijom opreme i materijala na području Istarske županije.
2009.
Održavamo godišnje konvencije u suorganizaciji s našim većinskim vlasnikom iz Italije.
2012.
Osnivamo odjel marketinga koji se brine o svim promotivnim akcijama i događanjima te našim nastupima na stručnim skupovima i sajmovima.

Tim

U cilju brze, kvalitetne i stručne usluge prema svim klijentima i poslovnim partnerima, naši djelatnici se kontinuirano educiraju i unaprjeđuju svoja znanja i kompetencije, kako iz domene tehnike grijanja i hlađenja, te obnovljivih izvora energije, tako i u domeni prodajnih tehnika i prezentacija.

Zapošljavamo 41 djelatnika na tri lokacije koji čine temelj kvalitetnog poslovanja.

Asortiman

U našem asortimanu prisutno je preko 50 inozemnih i tuzemnih
dobavljača opreme i materijala.

Naše poslovnice

Novosti

Savjeti
[ZAGREB] Prijavite se na besplatnu radionicu Dizalice topline: grijanje budućnosti
Proizvodi
Preporuke za korisnike AERMEC dizalica topline
Pretraži...
Generic filters