Investitori – Mariterm

Investitori

Planirate gradnju hotelsko turističkih ili stambenih objekata, industrijskih pogona, obnovu i modernizaciju postojećih sustava grijanja i hlađenja ili želite ohladiti prostor jednostavnim klima uređajem? U Maritermu ste uvijek dobrodošli. Širokim asortimanom opreme za grijanje, hlađenje i klimatizaciju renomiranih proizvođača u mogućnosti smo zadovoljiti potrebe svih vaših objekata.

Brojnim referencama dokazali smo se kao pouzdan partner investitorima. Naše educirano osoblje prezentirat će vam najoptimalnija rješenja, izraditi ponudu i pratiti vas tijekom realizacije, a za svu opremu osigurana je servisna podrška kako bi oprema funkcionirala dugo i sigurno.

Istaknuti projekti

Bogato radno iskustvo i kompetencije naših zaposlenika, uz kontinuirane edukacije i usavršavanja, omogućili su nam uspješno poslovanje i više stotina uspješno realiziranih referentnih projekata.

Poslovni objekti
JGL – novo paletno/robotizirano skladište
Hoteli i turizam
Valamar Isabella Collection Island Resort i Girandella Collection Resort
Hoteli i turizam
Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa
Javni objekti
Dječji vrtić Grobnički Tići
Poslovni objekti
Marti Retail Park
Hoteli i turizam
Valamar

Dobavljači

Kako bi postigli pravodoban, profesionalan i stručan servis prema svojim kupcima, njegujemo partnerske odnose sa velikim brojem inozemnih i tuzemnih dobavljača opreme.

Naši djelatnici

Posvećujemo puno pozornosti prodajnim i tehničkim edukacijama naših djelatnika, kako bi mogli odgovarati na upite naših kupaca i stručno ih savjetovati prilikom odabira opreme, s ciljem pružanja pravodobne, profesionalne i stručne usluge.

Briga za okoliš

Želimo biti inovativna i uspješna tvrtka koja prati napredne tehnologije s naglaskom na društveno odgovorno ponašanje i brigu za okoliš.

Briga o kupcima

U našem prodajnom programu nalazi se oprema provjerene kvalitete sa tvorničkim jamstvom i osiguranim tehničkim servisom.

Na svim Mariterm d.o.o. prodajnim mjestima osigurali smo samo za naše kupce:

  • Besplatne stručne savjete
  • Besplatne kataloge, brošure i promo proizvođača opreme
  • Izradu ponuda i troškovnika
  • Široku paletu mogućnosti plaćanja opreme
  • Dopremu kupljene opreme do kupca
  • Besplatne savjete prilikom ugradnje i puštaja opreme u pogon
  • Ovjeru i izdavanja na kupljenu opremu

Mariterm novosti

Mariterm
Održane Mariterm radionice “Dizalica topline: grijanje budućnosti”
Mariterm
Održano Mariterm proljetno druženje s projektantima