Valamar – Mariterm

Valamar

Istra, Krk

Kroz dugogodišnju suradnju Valamara i Mariterma, isporučili smo za:

Luksuzne obiteljske apartmane Casa Palma, dio resorta Valamar Club Tamarisza grijanje i hlađenje apartmana ugrađeni su podstropni ventilatorski konvektori Aermec serije FCX P, a za potrebe proizvodnje tople i hladne vode za grijanje i hlađenje objekta ugrađena je Aermec-ova dizalica topline serije NRL sa opcijom djelomične rekuperacije otpadne topline za potrebe pripreme potrošne tople vode.

Hotel & Casa Valamar Sanfior Rabac – Grijanje i hlađenje objekta riješeno je ventilatorskim konvektorima Aermec serije FCX P ugrađenim u spuštene stropove soba, ventilatorskim konvektorima serije FCX ACT smještenim u hodnicima, te kazetnim ventilatorskim konvektorima ugrađenim u zajedničkim prostorima, istog proizvođača. Za potrebe proizvodnje tople i hladne vode ugrađene su dvije Aermec-ove dizalice topline serije ANL i NRL u visokoučinskoj izvedbi i sa dodatnim izmjenjivačem za djelomično iskorištenje otpadne topline za sustav pripreme potrošne tople. Kao pričuva u sustavu grijanja ugrađen je električni kotao serije E TECH P belgijskog proizvođača ACV. Punjenje sustava omekšanom vodom izvršeno je pomoću ugrađenog ionskog omekšivača serije Neckar Quarz talijanskog proizvođača Cillichemie.

Hotel Valamar Club Tamaris Poreč – Za potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađene su dvije dizalice topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom djelomične rekuperacije otpadne topline za korištenje u sustavu pripreme potrošne tople vode.

Hotel Valamar Koralj Romantic Krk – Za potrebe hlađenja i grijanja hotela ugrađena je dizalica topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom totalne rekuperacije otpadne topline koja se odvodi u sustav pripreme potrošne tople vode.

Valamar Crystal Hotel PorečZa potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađena je dizalica topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom totalne rekuperacije otpadne topline koja se koristi u sustavu pripreme potrošne tople vode.

Valamar Diamant Hotel PorečU sustavu hlađenja i grijanja hotela ugrađena je Aermec-ova dizalica topline serije NRL.

Valamar Riviera Hotel PorečSrce termotehničkog sustava čini višenamjenska dizalica topline Aermec serije NRP. Na taj smo način uspjeli jednim uređajem zadovoljiti potrebe za grijanjem i hlađenjem objekta i za potrošnom toplom vodom kroz cijelu godinu. Na visoko postavljene zahtjeve u pogledu toplinskog komfora u sobama odgovorili smo izuzetno tihim ventilatorskim konvektorima Aermec serije UL, dok su za grijanje i hlađenje zajedničkih prostora odabrani kazetni ventilatorski konvektori Aermec serije FCL. Za potrebe sustava pripreme potrošne tople vode isporučeni su pločasti izmjenjivači talijanskog proizvođača Cipriani.

Valamar Rubin Hotel Poreč   – Za potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađena je dizalica topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom djelomične rekuperacije otpadne topline za iskorištavanje u sustavu pripreme potrošne tople vode.

Novosti

Savjeti
5 najčešćih pitanja o rekuperatoru zraka
Savjeti
Kako uštediti uz termostat?