Instalateri – Mariterm

Instalateri

Tvrtka Mariterm, kao specijalizirana trgovina za prodaju instalacijskog materijala i opreme za grijanje, hlađenje i klimatizaciju, posebnu pozornost poklanja suradnji sa instalaterima strojarskih instalacija.

Širokim asortimanom, velikim količinama robe na zalihama te prodajnim centrima osigurali smo brzu i ugodnu opskrbu. Educirano i ljubazno osoblje pružit će vam svu potrebnu stručnu i logističku pomoć, a ugovor o poslovnoj suradnji osigurat će vam niz pogodnosti i olakšati svakodnevno poslovanje.

AERMEC dizalice topline

Preuzmite upute za montažu i spajanje dizalice topline AERMEC HMI:
Preuzmite upute za montažu i spajanje uređaja AERMEC BHP:
Preuzmite novi katalog AERMEC klima uređaja:

Izdvojeni proizvodi

U ponudi imamo kompletan program alata i materijala za potrebe ugradnje opreme za grijanje, hlađenje, ventilacije i sustave za obnovljive izvore energije.

Mariterm kompletna podrška za instalatere

  • Besplatno savjetovanje o opremi
  • Edukacije krajnjih korisnika o rukovanju s opremom
  • Tehnička rješenja za opremu
  • Posebni uvjeti prilikom kupovine opreme
  • Pomoć kod ishođenja jamstva na opremu od proizvođača
  • Beskamatno kreditiranje u vrijednosti robe
  • Tehnička podrška kod ugradnje i puštanja opreme u pogon
  • Organizacija isporuke opreme na gradilište
  • Prioritet kod isporuke kupljenje robe
Široki asortiman, raspoloživost proizvoda i opreme te stručni savjeti našeg prodajnog osoblja jamac su brze i kvalitetne kupovine u našoj tvrtki.
Besplatno savjetovanje

Mariterm pruža kompletnu uslugu instalaterima od besplatnog savjetovanja prilikom odabira opreme, kompletiranja opreme, isporuke na gradilište do instrukcija puštanja opreme u pogon.

Stručno osoblje

Naše stručno osoblje u suradnji sa dobavljačima opreme stoji Vam na raspolaganju za zajednički izvid objekta i kod ugradnje opreme, kako biste opremu ugradili prema pravilima struke i prema uputi proizvođača te ostvarili pravo na jamstvo.

Edukacije

U našoj centrali u Rijeci provodimo pojedinačne i grupne edukacije na temu puštanja u pogon opreme za grijanje, hlađenje, ventiliranje te sustave za obnovljive izvore energije.

Tehnička podrška

U najkraćem roku na Vaš poziv posjećujemo vas na gradilištu i pružamo besplatnu tehničku podršku kod ugradnje opreme kupljene u našoj tvrtki.

Cjenik

U nastavku možete zatražiti veleprodajni cjenik za naš prodajni asortiman:

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate naše prodajno osoblje.