Elektronička pumpa Evosta 3 – Mariterm

Elektronička pumpa Evosta 3

Elektronička pumpa male potrošnje energije za cirkulaciju vode u svim vrstama kućanskih sustava grijanja i hlađenja. Nova paleta EVOSTA 3 cirkulatora tvrtke DAB kombinira snagu mehaničke cirkulacije s prednostima elektroničke cirkulacije. Zahvaljujući sinkronom motoru s permanentnim magnetom, pretvaraču frekvencije i energetskoj učinkovitosti EEI ≤ 0,19, kao i klasi zaštite IPX5 i integrirani čep za odzračivanje, obitelj EVOSTA 3 svrstava se među najbolje proizvode u kategoriji u pogledu performansi i pouzdanosti.

 

Detalji o proizvodu

Asortiman cirkulatora EVOSTA 3 savršena je zamjena za stare trobrzinske cirkulatore zbog svoje kompaktne veličine i svestranih performansi. Proizvod je također izuzetno jednostavan za upotrebu, s jednim gumbom za sekvencijsko podešavanje i izravnim pristupom osovini motora za njegovo otključavanje po potrebi.

Verzija EVOSTA 3 ima zaslon koji prikazuje trenutni protok, trenutni tlak i trenutnu potrošnju energije u vatima. Verzija EVOSTA 3 također nudi novu funkciju automatskog otplinjavanja.

Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili dodatne
informacije o proizvodu.