DAB – Mariterm
Ekskluzivni dobavljač

DAB

Više od 40 godina DAB je vodeći igrač na području tehnologije za rukovanje i upravljanje našeg najdragocjenijeg bogatstva, a to je voda.

DAB nudi tehnološka rješenja koja mogu jamčiti pouzdanost i učinkovitost, optimizirati potrošnju energije u kućanstvima i stanovima, civilnim, komercijalnim i sustavima za navodnjavanje za poljoprivredu.

DAB postavlja ljude u središte svakog razvojnog plana te iz tog razloga, inoviranje u DAB-u znači traženje stalnog pojednostavljenja u ugradnji, uporabi te održavanju svojih proizvoda.

O proizvodima

DAB proizvodi pouzdane, tehnološki napredne, jednostavne za instalaciju i učinkovite proizvode, jamčeći velike uštede energije u sljedećim namjenama u kućnom i stambenom sektoru: grijanje i klimatizacija, opskrba vodom i stvaranje tlaka, navodnjavanje i vrtlarstvo, korištenje kišnice, odvodnjavanje, sakupljanje i odlaganje otpadnih voda, cirkulacija i filtriranje vode u bazenima.

Paralelno razvija tehnološki napredna, visoko učinkovita i pouzdana rješenja u raznim područjima komercijalne primjene: od cirkulacijskih sustava za grijanje i klimatizaciju, do stvaranja tlaka u vodoopskrbnim i protupožarnim sustavima, do odlaganja otpadnih voda.

Sustav za podizanje tlaka E.SYBOX
Sustav za podizanje tlaka ACTIVE
Sustav za podizanje tlaka AQUAJET
Crpna stanica FEKAFOS
Potopna pumpa za fekalne vode s rezačem GRINDER FX
Potopna pumpa za fekalne vode FEKA VS

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu:

Proizvodi

DAB nudi rješenja za crpljenje za ekstrakciju vode iz podzemlja u poljoprivrednim aplikacijama i za navodnjavanje. Visokokvalitetne potopne crpke i motori, pouzdani su jamčiti visoku energetsku učinkovitost.