Projektanti – Mariterm

Projektanti

Tvrtka Mariterm pruža tehničku podršku projektantima strojarskih instalacija prilikom projektiranja i odabira optimalnih tehničkih rješenja za sustave grijanja, hlađenja i klimatizacije.

Educirani inženjerski kadar u uskoj suradnji sa renomiranim dobavljačima opreme osigurat će vam detaljne informacije i podloge kako bi potrebe sustava kojeg projektirate bile u potpunosti zadovoljene adekvatnom opremom. Na raspolaganje stavljamo tehničku dokumentaciju, tehničke izračune, DWG nacrte i BIM modele koji će vam olakšati i ubrzati rad.

Mariterm za projektante

Pružamo uslugu tehničkih rješenja baziranih na dugogodišnjem iskustvu i podršci od strane inozemnih i tuzemnih dobavljača opreme.

Naša tehnička rješenja detaljno se pripremaju i izrađuju uz koordinaciju sa projektantima strojarskih instalacija, dobavljačima opreme i instalaterima opreme.

Tehnički listovi

Za cjelokupan prodajni asortiman posjedujemo bazu tehničkih listova i popratne dokumentacije bitne za projektiranje opreme za grijanje, hlađenje, ventilacije i sustava za obnovljive izvore energije.

U najkraćem vremenu na Vaš upit dostavit ćemo Vam navedenu dokumentaciju, a u ponudi imamo isključivo opremu provjerene kvalitete, koja ima tehničku dokumentaciju za EU tržište.

Podrška kod projektiranja

Tehničko-komercijalni odjel pruža usluge podrške kod projektiranja i realizacije projekata za opremu iz prodajnog asortimana naše tvrtke.

Stručna podrška uključena je u cijenu opreme i za projektante je besplatna, a sve projektante koji s našom tvrtkom imaju poslovni odnos pratimo s projektnom dokumentacijom i alatima za projektiranje.

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu: