Evocell & Mobius – Mariterm
Ekskluzivni dobavljač

Evocell & Mobius

Evocell & Mobius Srl više je od 25 godina tvrtka na talijanskom tržištu, smještena u regiji Marche u središnjoj Italiji, lider u smislu znanja i iskustva u proizvodnji toplinske i zvučne izolacije.

Moto koji tumači filozofiju tvrtke više od 25 godina  : angažman u istraživanjima, eksperimentiranje, proizvodnju i marketing elastomernih izolacijskih proizvoda i sustava, prikladnih za rješavanje svih problema toplinske i zvučne izolacije tehničkih komponenti civilnih i industrijskih zgrada u pogledu ekološke udobnosti, sigurnosti, uštede i racionalnije uporabe tradicionalnih izvora energije.

O proizvodima

Njihovi su proizvodi, osim što osiguravaju uporabu sirovina koji su u skladu s europskim odredbama (Reach-Rohs), 2020. dobili i Deklaraciju o ekološkim proizvodima (EPD) prema ISO-EN 14025: 2010.

S certifikatom ISO 9001, posebnu pozornost posvećuje svim kvalitativnim aspektima svog proizvodnog ciklusa, kao i usklađenosti s europskim zakonodavstvom za CE oznaku proizvoda (EN 14304).

Zvučna izolacija NORUMOR
Zvučna izolacija SILENT PLUS BU
Zvučna izolacija EVOSOUND HD RUB
Zvučna izolacija EVOSOUND 240OC
Zvučna izolacija EVOSOUND HD
IT FLEX C1 triplex izolacija u roli DUCT AL

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu:

Izolacija cijevna , u roli , samoljepljive izolacijske trake koriste se u industrijskim, rashladnim, zračnim, pomorskim i željezničkim sustavima za potrebe termičke i akustične izolacije.