DL Radiators – Mariterm
Ekskluzivni dobavljač

DL Radiators

DL Radiators je tvrtka međunarodno priznata kao jedna od talijanskih izvrsnosti na području grijanja i udobnosti doma.

Napredni i strastveni profesionalizam, ulaganja i organizacijske vještine, napredne tehnologije, potpuno talijanska kreativnost i pažnja prema očekivanjima tržišta, očekivani s najsuvremenijim proizvodima, elementi su zbog kojih su radijatori DL Radiator  referentna točka već trideset godina.

Inovativni po misiji, radijatori DL Radiators kombiniraju preciznu završnu obradu i funkcionalnost. Pažljivi na tehničke pojedinosti i upotrijebljene materijale, razgovaraju s profinjenim potrošačima i selektivnim i zahtjevnim arhitektima i instalaterima.

O proizvodima

Potpuno talijanski dizajn i proizvodnja, estetska i tehnološka istraživanja, kvaliteta materijala i pažnja prema detaljima čine temeljnu vrijednost DL radijatora  te ga čine međunarodnog lidera u proizvodnji dizajnerskih radijatora i rješenja za udobnost doma sa vrhunskim stilom i funkcionalnošću.

Linija dekorativnih DL Radiators namijenjena je onima koji žele da radijator postane ukrasni element, žarište namještaja, protagonist okoliša.

Pločasti radijatori Platella DL
Radijator Multicolonna DL Radiators
Radijatori Linear DL
Kupaonski radijator Richmond
Električni kupaonski radijatori DL
Aluminijski električni radijatori DL

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu:

Proizvodi

Asortiman dekorativnih radijatora DL Radiators kombinira vrlo visoke tehnologije, materijale i kvalitetu s estetskim utjecajem karaktera, nastojeći postati stilska referentna točka za najrazličitije domove.