Radijator Multicolonna DL Radiators – Mariterm

Radijator Multicolonna DL Radiators

Dizajnerski radijator linije Multicolonna proizvođača DL Radiators – De Longhi karakterizira visoka fleksibilnost dizajna kako bi se radijator mogao prilagoditi bilo kojem prostoru.

Daje mogućnost bilo koje vrste aplikacije na način da služe kao dio dizajna interijera koji daje šarm prostoru u koji je integriran. Odiše savršenstvom te nas navodi u retro stil koji se odlično može ukomponirati i u moderan interijer. Lasersko zavarivanje te premaz koji jamči postojanost boje i otpornost na koroziju, talijanski dizajn i izrada te vrhunski čelik cijevi radijatora garantiraju kvalitetu i luksuz u Vašem domu.

Dostupno u verzijama s 2-6 kolona za visine od 300 do 2500 mm.

Asortiman uključuje, uz standardnu ​​verziju, Multicolonna integrirana s termostatskim ventilom, Multicolonna Hygiene za instalacije u okruženja koja zahtijevaju više standarde čišćenja (ambulante, bolnice, ordinacije…), Multicolonna s lijevanim željezom, aluminijskim međuosnim razmakom i lamelom za zamjenu starih radijatora te Multicolonna u posebno zakrivljenoj verziji i s zavarenim nogama.

 

Pregledajte puni katalog ovdje.

Dostupne boje

Detalji o proizvodu

Dostupne boje:

Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili dodatne
informacije o proizvodu.