Fondital – Mariterm
Ekskluzivni dobavljač

Fondital

Svojom proizvodnjom kreću 1970.g. te je njihova misija proizvoditi sustave grijanja i konstrukcijske odljeve za automobilski sektor, stvarajući kvalitetne proizvode korištenjem najnovijih industrijskih tehnologija.

Predani su učinkovitom poslovanju, smanjenju potrošnje energije i promicanju održivih procesa koji poštuju okoliš. Također žele biti centar kompetencije i dodane vrijednosti za područje u kojem djeluju.

O proizvodima

Aluminijski radijator Exclusivo nastao je iz istraživačkog projekta čija je svrha bila optimizirati radne značajke radijatora kako bi mogli ponuditi proizvod poboljšanih mehaničkih i energetskih performansi.

Visok stupanj inovacije postignut je zahvaljujući trima međunarodnim patentima prijavljenim za ovaj proizvod  te čini radijator Exclusivo idealnim rješenjem u postupcima obnove i za rad pri nižoj temperaturi vode.

Radijatori Aleternum B4
Radijatori COOL
Radijatori BLITZ
Radijatori Exclusivo B3, D3
Radijator GARDA S/90

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu:

Proizvodi

Prednosti ovog radijatora su te što je idealan za uporabu pri nižoj temperaturi vode, dizajn za svaki prostor interijera, visoka tehnologija s 3 međunarodna patenta , 100% proizveden u Italiji te povišen radni učinak a niska potrošnja.