AERMEC – Mariterm
Ekskluzivni dobavljač

AERMEC

Tvrtka AERMEC S.p.A među vodećim je proizvođačima klimatizacijske opreme u Europi. Osnovana je 1961.g. unutar obitelji Riello, obitelj koja je jedan od sinonima talijanske industrije.

Filozofija tvrtke uvijek je bila u težnji ka savršenstvu, bilo da se radi o proizvodima, tehnološkim ili proizvodnim procesima. Energetska učinkovitost i zaštita okoliša su pojmovi o kojima su u tvrtki AERMEC oduvijek razmišljalo i težilo poboljšanjima kroz inovativne zamisli vlastitog inženjerskog kadra te u suradnji sa talijanskim i europskim znanstvenim ustanovama.

O proizvodima

Proizvodi koji su AERMEC izdigli u sam vrh proizvođača klimatizacijske opreme su dizalice topline i ventilatorski konvektori koja je ova tvrtka razvijala sa posebnom pozornošću kako sa tehničkog stajališta tako i u odnosu na dizajn.

Klima uređaj AERMEC SPG
Rekuperator URHE-CF
Rekuperator RPLI
Rekuperator REPURO
Ventilokonvektori FCZI, FCZDI, FCZI-P
Ventilokonvektori OMNIA ULS, HL, UL, ULI

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu:

Proizvodi

Prikazujemo 1–9 od 23 rezultata

S ponosom ističemo da je naša suradnja rezultirala pozicioniranjem Aermec-a na hrvatskom tržištu u sam vrh brandova u tehnici klimatizacije što potvrđuju konkretne brojke te veliki broj referentnih objekata s ugrađenom opremom Aermec.