Fiorini Industries – Mariterm
Ekskluzivni dobavljač

Fiorini Industries

Fiorini Industries započela je svoje poslovanje prije više od četrdeset godina, proizvodnjom i ugradnjom solarnih toplinskih sustava.

Fiorini se etablirao kao vodeći proizvođač hidrauličkih sustava za grijanje i klimatizaciju u Europi, zahvaljujući sinergijskom upravljanju resursima i planiranju, važnom i osebujnom znanju, stečenom kroz 40 godina iskustva, te u potrazi za nove tehnologije.

Ovi osebujni čimbenici konkretiziraju stvaranje inovativnih i prilagođenih rješenja, razvijenih s ciljem učinkovitosti i ekološke održivosti.

O proizvodima

Danas je tvrtka evoluirala i prisutna je na tržištu HVAC & R (grijanje, ventilacija, klimatizacija i hlađenje) sa kompletnim asortimanom termotehničkih proizvoda: pločasti izmjenjivači topline, hidraulični sustavi integrirani s dizalicama topline, rješenja za klimatizaciju i topla voda za kućanstvo, spremnici ispitani tlakom, solarni sustavi i prilagođena rješenja.

Fiorini je također prisutan na tržištu obnovljivih izvora energije, nudeći najnoviju generaciju geotermalnih i zračnih dizalica topline.

Spremnici tople tehnološke vode s izmjenjivačem FIORINI
Spremnici tople tehnološke vode FIORINI
Spremnici rashladne vode FIORINI
Stanica za zidnu ili podnu montažu FIORINI
Zavareni pločasti izmjenjivači
Rastavljivi pločasti izmjenjivači

Zatražite projektnu dokumentaciju

Pošaljite upit i poslat ćemo vam projektnu dokumentaciju na
Vašu e-mail adresu:

Fiorini je također prisutan na tržištu obnovljivih izvora energije, nudeći najnoviju generaciju geotermalnih i zračnih dizalica topline.