Centropelet Z6, Z12, ZS10, ZV16-32 – Mariterm

Centropelet Z6, Z12, ZS10, ZV16-32

CentroPelet Z6, Z12 i ZR12 pelet sobne peći su toplozračne peći na drvene pelete namijenjene za grijanje prostorije zrakom uz pomoć ugrađenog ventilatora. Čelične su konstrukcije, modernog dizajna i visoke učinkovitosti.

Serijski se isporučuju sa digitalnom regulacijom preko koje se može upravljati radom peći. Velika im je prednost jednostavno korištenje i održavanje te ugradnja (nema potrebe za radijatorima, cijevima…).

CentroPelet ZS10 su toplozračne peći na drvene pelete namijenjene za grijanje prostorije zrakom uz pomoć ugrađenog ventilatora. Čelične su konstrukcije i visoke učinkovitosti, a zbog svog modernog dizajna ne zauzimaju mnogo prostora u prostoriji.

CentroPelet ZV 16-32 su peći na drvene pelete namijenjene za grijanje prostorije zrakom uz pomoć ugrađenog ventilatora i vodom preko radijatorskog centralnog grijanja. Čelične su konstrukcije, modernog dizajna i visoke učinkovitosti.  Isporučuju se s ugrađenom pumpom, sigurnosnim ventilom, presostatom i ekspanzijskom posudom.

 

Detalji o proizvodu

CentroPelet Z12/ZR12 se serijski isporučuje s daljinskim upravljačem. Daljinski upravljač za CentroPelet Z6 se mora dodatno naručiti.

CentroPelet ZS10 i CentroPelet ZV 16-32 isporučuju se sa daljinskim upravljačem preko kojeg se može upravljati radom peći te odabirati dnevni program.

Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili dodatne
informacije o proizvodu.