Etažni kotlovi BIO-CET B, BIO-PEK B - Trenutno nije dobavljivo – Mariterm

Etažni kotlovi BIO-CET B, BIO-PEK B – Trenutno nije dobavljivo

BIO-CET B (18 / 24 / 30 kW) – Trenutno nije dobavljivo

Čelični toplovodni etažni kotlovi BIO-CET B predviđeni su za loženje krutim gorivom, a namijenjeni centralnom grijanju objekta te kuhanju hrane. Toplinski učin predan ogrjevnoj vodi je 12, 19 i 25 kW, dok se okolnom prostoru preda 5 do 6 kW preko gornje grijaće ploče. Sam naziv “etažni” ne isključuje njihovo korištenje za zagrijavanje i više od jedne etaže, ako je potreba za toplinom u skladu s njihovim nazivnim učinom.

BIO-PEK B (18 / 24 / 30 kW) – Trenutno nije dobavljivo

Čelični toplovodni etažni kotlovi BIO-PEK B su predviđeni za loženje krutim gorivom, a namijenjeni centralnom grijanju objekata te pripremi hrane kuhanjem i pečenjem. Toplinski učin predan ogrjevnoj vodi je 12, 19 i 25 kW, dok se okolnom prostoru preda 5 do 6 kW preko gornje grijaće ploče. Moguć je odabir između kotlova s lijevim ili desnim priključkom na dimnjak. Sam naziv “etažni” ne isključuje njihovo korištenje za zagrijavanje i više od jedne etaže, ako je potreba za toplinom u skladu s njihovim nazivnim učinom.

Detalji o proizvodu

Ugrađivati se mogu na zatvorene i otvorene sustave centralnog grijanja, sa i bez akumulacijskog spremnika.  Promjenom položaja rešetke ložišta jednostavno se prilagođavaju potrebama za grijanjem prostora.  Moderan dizajn i dimenzije koje se uklapaju u standardne dimenzije kuhinjskih elemenata čine njihovu ugradnju prihvatljivom u kuhinji, ali i u nekom drugom dijelu kuće ili stana, gdje postoji priključak na dimnjak. Izrađeni su u skladu s normom EN 12815 i ISO 9001.

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili dodatne
informacije o proizvodu.