Plinska infra grijalica PANRAD – Mariterm

Plinska infra grijalica PANRAD

PANRAD – plinske infra grijalice sa plamenicima za unutarnju ugradnju, pogodne za grijanje hala, radiona i sličnih proizvodnih prostora.

PANRAD grije površinu, ali ne i prostor tako da proizvodi željenu toplinu s bitno slabijom snagom i potrošnjom u odnosu na tradicionalne sisteme na topli zrak, jamčeći uštedu energije od najmanje 40%. Sposobnost grijanja pojedinačnih radnih jedinica, omogućava dodatne uštede u gospodarenju.

Detalji o proizvodu

Jamči visoki stupanje ugode zahvaljujući savršenoj raspoređenosti proizvedene temperature po površini. PANRAD je u osnovi sastavljen od generatora topline, snage od 10 do 50kW, cjevovoda isijavajućih cijevi za zračenje topline standardnih dužina (6,9 i 12 m) koje sadrče reflektor i od serije kontrolnih i sigurnosnih elemenata. Obilježava ga gorač sa grupom plamenika podijeljenih na 2, 3 ili 4 dovodnika. Na zahtjev je dostupan i dvostupanjski gorač. Ekološki proizvod, budući emitira minimalne količine CO i NOx (O ppm CO i 80 ppm NOx kod napajanja metanom) i poštuje u punoj mjeri najstrožije međunarodne propise. PANRAD je ekonomičan, s brzim izgorijevanjem, ne uzrokuje gibanje zraka i prašine, ne gubi toplinu prema visini i iskorišta energiju više od 92%.

DIGITALNA TERMOREGULACIJA SISTEMA

Jedna digitalna kontrolna jedinica omogućava vođenje do 1200 modula isijavajućim cijevima Panrad. Povezivanje je vrlo jednostavno i vrši se jednim trožilnim kabelom. Zahvaljujući ovom rješenju moguće je kontrolirati temperature u svakoj zoni putem personaliziranih programa. Korištenjem posebnog software-a moguće je kontrolirati i udaljeni sistem.

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili dodatne
informacije o proizvodu.