Solarna oprema i diferencijalni termostat – Mariterm

Solarna oprema i diferencijalni termostat

CSPG TL-6600

3-putni preklopni ventil Važan element solarnih sustava svakako su i solarne pumpne grupe CSPG. U solarnoj pumpnoj grupi CSPG TL-6600 nalaze se svi potrebni elementi (uz kolektore, spremnik, automatiku, solarni odzračni lončić i ekspanzijsku posudu) koji trebaju za normalno funkcioniranje solarnog sustava. Ako imamo dodatni akumulacijski spremnik, uz solarnu pumpnu grupu CSPG TL-6600 trebamo ugraditi 3-putni preklopni ventil (zonski) koji služi za proširenje solarnog sustava. Uz to što imamo sve potrebne funkcionalne i sigurnosne elemente na jednom mjestu, solarne pumpne grupe su termički i zvučno izolirane te zahtijevaju malo mjesta i jednostavno se ugrađuju

Cm-SOL

Solarni regulator Cm-SOL namijenjen je za reguliranje grijanja spremnika PTV, akumulacijskog spremnika (sa ili bez ugrađenog spremnika PTV) ili bazena preko solarnih kolektora i/ili kotlova i/ili električnih grijača. Regulator može upravljati grijanjem do 4 različita spremnika / bazena koji se mogu grijati preko do 2 odvojena polja solarnog kolektora za toplu vodu i do 2 vrste konvencionalnih izvora (kotlovi) ili električnim grijačem. Pumpe kolektora mogu biti upravljane s PWM ili analognim signalom. Osim osjetnika temperature, na regulator je moguće spojiti mjerač protoka i tlačnu sklopku.

Detalji o proizvodu

DIFERENCIJALNI TERMOSTAT

Diferencijalni termostat namijenjen je ugradnji u solarne sustave i sustave centralnog grijanja gdje je potrebno uključivati tj. isključivati pumpu prema zadanoj (namještenoj) razlici temperatura. Diferencijalni termostat kompaktnih je dimenzija, smješten u plastično kućište, namijenjen ugradnji na zid. Na zid se pričvršćuje pomoću 4 vijka koji nisu isporučeni uz diferencijalni termostat. Uz diferencijalni termostat isporučuju se 2 osjetnika tipa KTY koji se jednostavno spajaju na diferencijalni termostat, a sami osjetnici se pričvršćuju na cijev pomoću plastičnog pokrova i vezice. Namještanje diference paljenja/gašenja pumpe vrši se pomoću trimera koji je smješten unutar kućišta termostata i tvornički podešen na diferencu od 10°C.

Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili dodatne
informacije o proizvodu.