Mariterm unapređuje svoju ponudu i uslugu u Zagrebačkoj županiji – Mariterm

Mariterm unapređuje svoju ponudu i uslugu u Zagrebačkoj županiji

Vodeća trgovačka kuća centralnog grijanja, klimatizacije i ventilacije u Primorsko-goranskoj županiji, koja više od 20 godina djeluje na tržištu, otvorila je novi dućan maloprodaje u poslovnici Zagreb na adresi Zagrebačka ulica 5, koji je ‘zadužen’ za grad Zagreb i zagrebačku županiju.

U poslovnici Zagreb opremljen je dućan maloprodaje koji će kupcima pružiti kompletnu uslugu i široki asortiman roba po pristupačnim cijenama. Ideja za proširenjem ponude i prostora za kupce u maloprodaji potekla je od samih kupaca koji su unazad dvije godine pokazali veliki interes za ponudu tvrtke Mariterm. Svakako i prodajna usluga prema kupcima sada će biti na višem nivou, a kupci će imati priliku dobiti kvalitetna i provjerenja rješenja od stručnog osoblja.

Romina Muškardin, voditeljica marketinga tom prilikom je izjavila: Otvaranjem ove poslovnice željeli smo se približiti privatnim kupcima koji nas malo manje poznaju u Zagrebu, iako u Rijeci i Puli već imamo poznate i dobro uhodane maloprodajne prodavaonice. Ova prodavaonica otvorena je svim kupcima koji žele kupiti npr. peć ili klima uređaj, i pri tome osobno provjeriti kvalitetu i dizajn proizvoda. Kupci mogu ovdje dobiti stručnu pomoć, jer je cijelo prodajno osoblje osposobljeno, i komercijalno i tehnički, za sve savjete.

Dugogodišnja praksa, uska specijalizacija i educirani prodajno-tehnički tim stoje na raspolaganju svim žiteljima Zagrebačka županije da se upoznaju s novitetima iz domene grijanja, ventilacije i klimatizacije.

Ova prodavaonica otvorena je svim kupcima koji žele kupiti npr. peć ili klima uređaj, i pri tome osobno provjeriti kvalitetu i dizajn proizvoda.

Posebno želimo istaknuti da se u poslovnici Zagreb kupci mogu upoznati sa solarnim sustavima i pećima na pelete, te iskoristiti mogućnost poticaja Grada Zagreba za bespovratnim sredstvima u financiranju nabave i ugradnje solarnih kolektora i peći na pelete. Naša paleta proizvoda za obnovljive izvore energije je vrlo široka i kvalitetna, te naglašavamo veliki broj artikala na zalihi, brzu dostavu do Vašeg doma i besplatne tehničke savjete u izradi troškovnika i projekcije instalacija za Vaš dom.

Voditelj poslovnice Darko Kuzmić je naglasio da: Mariterm ima mnogo artikala i opreme interesantnih širem krugu kupaca, od uređaja za klimetizaciju, bojlera, plinskih kotlova, radijatora i slično te se stoga željelo izaći u susret tim kupcima da mogu i sami, ili u društvu instalatera, doći u prodavaonicu i pogledati paletu proizvoda u izložbenom salonu. Također, unutar poslovnice djeluje i Mariterm servis u kojem se može servisirati sva oprema kupljena u Maritermu.

Posjetite poslovnicu Mariterma u Zagrebu – ČRNOMEREC na adresi Ul. Gjure Szaba 4 (ulaz iz Zagrebačke ulice) i upoznajte se sa širokom paletom proizvoda po vrlo povoljnim cijenama uz stručne savjete našeg prodajno-tehničkog tima.

Mariterm – provjerena rješenja koja jamče uštedu, sigurnost i udobnost stanovanja!