Održana stručna prezentacija AERMEC Višenamjenska dizalica topline – dugoročna ušteda za hotelske kuće – Mariterm

Održana stručna prezentacija AERMEC Višenamjenska dizalica topline – dugoročna ušteda za hotelske kuće

U Opatiji, dana 30.10.2012. održali smo stručnu prezentaciju na temu „Višenamjenska dizalica topline – dugoročna ušteda za hotelske kuće“. Samu prezentaciju pohodili su predstavnici iz vodećih hotelskih kuća iz Istarske, Primorsko-goranske i Zagrebačke županije.

Gdin Dalibor Matijašić, dipl.ing.stroj., Generalni manager prodaje i marketinga u prvom dijelu edukacije dao je kratak prikaz rada višenamjenske dizalice topline, te predstavio europskog proizvođača AERMEC koji je ujedno i proizvođač navedenih dizalica topline.

U drugom dijelu je gđa Silvija Lah Lukšić,dipl.ing.stroj,ovlašteni projektant strojarskih instalacija objasnila značaj i koristi koje hotelske kuće imaju od višenamjenske dizalice topline, prvenstveno ističući dugoročnu uštedu, brzi povrat investicije i ekonomsku isplativost.

Također valja istaknuti da ugradnjom višenamjenske dizalice topline kao zamjenu za postojeći sustav grijanja i hlađenja hotelska kuća osigurava trajnu uštedu od 10-40% u troškovima energije. Stoga primjenom navedenog rješenja, hotelske kuće postaju profitabilnije u svom radu, raste njihova konkurentnost i osigurana im je od strane tvrtke Mariterm petogodišnje jamtsvo uz ugovornu obavezu.

S obzirom na veliki interes polaznika stručne prezentacije, naša tvrtka će početkom 2013.g. nastaviti sa organizacijom stručnih prezentacija na temu višenamjenskih dizalica topline i u drugim regijama širom naše zemlje.