Štedite uz peći na pelete – Mariterm

Štedite uz peći na pelete

Grijanje na pelete zasigurno je danas jedno od najisplativijih načina grijanja uz pravi prirodan ugođaj sagorijevanja drva. Široki asortiman peći na pelete raznih dimenzija, boja i dizajna sa automatskim programom omogućuje Vam jednostavno upravljanje sa grijanjem u Vašem domu.

Potrebna količina peleta za zagrijavanje stambenog prostora je vrlo mala i cijena peleta je vrlo pristupačna, te ne ovisi od cijena energenata na tržištu.

Budite neovisni od cijena nafte, plina ili električne energije, dugoročno štedite uz pelete i u najkraćem vremenu će Vam se investicija kupovine peći na pelete vratiti.

Ugodnost stanovanja, čistoća, lako održavanje, jednostavno upravljanje i dizajn peći na pelete zasigurno su dostatni argumenti da posjetite naše poslovnice i opremite svoj dom sa modernim pećima na pelete.

Naši stručnjaci savjetuju Vam grijanje na pelete jer peleti spadaju u obnovljive izvore energije s obzirom da se dobijaju od ostatka drva, imaju visoku energetsku vrijednost jer u sebi imaju vlažnost manju od 10%, cjenovno su naisplativije gorivo s obzirom da peći na pelete se automatski pale i gase, te održavaju željenu stambenu temperaturu.

EKOLOŠKO GRIJANJE UZ MINIMALNE TROŠKOVE = PEĆI NA PELETE !