Mariterm d.o.o. održao zanimljivo druženje i predavanje za projektante – Mariterm

Mariterm d.o.o. održao zanimljivo druženje i predavanje za projektante

Mariterm doo je za svoje poslovne partnere, projektante iz domene strojarskih instalacija, realizirao dvodnevno druženje sa predavanjem u Istri. 30-tak projektanata iz cijele Hrvatske upoznalo se sa novitetima iz ponude tvrtke Mariterm, posebice iz programa zastupstva za hrvatsko tržište.

Sama stručna prezentacija održana je od strane generlnog managera prodaje i marketinga g. Dalibora Matijašića sa naglaskom na novitete iz ponude, te na proizvode i rješenja iz obnovljivih izvora energije. Dvodnevno druženje bilo je vrlo interesantno i dinamično s obzirom da su gosti isprobali Jeep Safati Tour, Quad avanturu i delicije autohtonog istarskog agroturizma.

Zahvaljujemo svima koji su svojim dolaskom uveličali dvodnevno druženje u Istri u organizaciji naše tvrtke, te na ukazanom povjerenju i ugodnom druženju. Naša tvrtka će i nadalje biti spremna organizirati stručna događanja za projektante koji su naši prioritetni poslovni partneri s ciljem unaprjeđenja znanja i vještina projektiranja novih proizvoda i rješenja koja naša tvrtka nudi na hrvatskom tržištu uz podršku inozemnih i renomiranih europskih proizvođača opreme.