Stručni skup projektanata u organizaciji tvrtke Mariterm d.o.o. – Mariterm

Stručni skup projektanata u organizaciji tvrtke Mariterm d.o.o.

Dvodnevno stručno događanje za projektante na temu “Novi programi i rješenja za obnovljive izvore energije” održano je na otoku Krku 17-18. listopada 2014. u organizaciji tvrtke Mariterm d.o.o.

30-tak projektanata iz cijele Hrvatske prisustvovalo je dvodnevnom događanju na kojem su predstavljeni novi programi i rješenja europskih proizvođača na temu projektiranja sustava za dizalice topline, kotlova na biomasu i solarnih kolektora. Sve veći zahtjevi dolaze od industrijskih subjekata, hotelskih kuća, trgovačkih objekata i javnih objekata za uštedom energije, pa su povećane i potrebe za projektiranjem kvalitetnih i provjerenih sustava koji jamče ostvarenje ušteda u energiji, a ujedno i jamče investitorima optimalan rok povrata investicije. Na samoj prezentaciji koju je održao generalni manager prodaje i marketinga , gdin Dalibor Matijašić, projektantima su prikazani novi sustavi i rješenja koji su u skladu sa najnovijim tehničkim dostignućima u domeni tehnike grijanja, hlađenja i ventilacije.

Tvrtka Mariterm preko 20 godina razvija i unaprjeđuje svoju ponudu i usluge u domeni proizvoda i sustava za obnovljive izvore energije, te nastoji svojim znanjem, kompetencijama i iskustvom pridonijeti očuvanju životne sredine i zaštiti okoliša. Stoga je cilj ovog stručnog događanja na Krku bio upoznavanje projektanata sa novim sustavima, kako bi se kvalitetno pripremili novi projekti i studije na temu obnovljivih izvora energije.

Samo događanje na Krku imalo je i edukativnu notu, pa smo sa našim poslovnim partnerima posjetili uljaru i upoznali se sa uzgojem i proizvodnjom ulja. Posjeta uljari, aktivno branje maslina i upoznavanje sa ekološkim procesom proizvodnje maslinovog ulja bilo je vrlo zanimljivo i nezaboravno iskustvo.

Tvrtka Mariterm doo zahvaljuje svim poslovnim partnerima koji su se odazvali na stručno događanje na Krku, te se nada da će nova iskustva i informacije o novim sustavima i rješenjima u domeni obnovljivih izvora energije još više unaprijediti poslovnu suradnju i poslovne rezultate naše tvrtke. Hvala sljedećim dobavljačima sponzorima : AERMEC, BOSCH,DAB, VIEGA, CALEFFI, IMI INTERNATIONAL, RIELLO, ARGOCLIMA.

Vaš MARITERM!