Mariterm postao sponzor HNK Rijeka – Mariterm

Mariterm postao sponzor HNK Rijeka

Mariterm i HNK Rijeka danas su u Rijeci potpisali ugovor o sponzorstvu za 2014/2015 godinu, te tako započeli poslovnu suradnju.

“Ovim ugovorom o sponzorstvu, želimo poduprijeti projekt stvaranja HNK Rijeke kao jakog europskog kluba koji će dostojno predstavljati i promovirati naš nogomet i naš kraj u Europi”- izjavio je generalni manager prodaje tvrtke Mariterm Dalibor Matijašić.

Mariterm prepoznaje uspješne projekte, iznimno cijeni i zna, da iza svakoga dobrog rezultata stoji ogromni trud, rad i odricanje svakoga pojedinca. S druge strane, taj isti trud i entuzijazam nisu dovoljni sami po sebi i nikako nisu jamstvo uspjeha, bez adekvatne financijske podrške. Zbog toga ponosni smo na našu HNK RIJEKU, te sa radošću sudjelujemo u sponzoriranju našeg kluba i veselimo se budućim odličnim rezultatima.

Direktorica tvrtke Mariterm, Vedrana Brnčić usko je povezana sa sportom već duži niz godina, te je nositeljica zlatnog odličja sa državnih prvenstava 2009. i 2014. g. , te srebrnog odličja sa Europskog prvenstva 2014. g. u jedrenju na dasci.

“Tu sam brutalnu realnost, imala prilike spoznati davno, budući da sam i sama sportašica, koja već godinama svoje slobodno vrijeme posvećuje ozbiljnim treninzima i takmičenjima, što je u konačnici ”urodilo plodom”, zato je odluka naše tvrtke da sponzoriramo sport koji okuplja mlade ljude i pospješuje društvena zbivanja u našem kraju” – izjavila je direktorica Vedrana Brnčić.

Sam čin svečanog potpisivanja sponzorskog ugovora uveličali su igrači HNK Rijeke, Ivan Močinić i Josip Ivančić.