Kako odabrati dizalicu topline? – Mariterm

Kako odabrati dizalicu topline?

Dizalica je nezamjenjiv uređaj kada govorimo o energetski učinkovitom grijanju. U posljednje vrijeme je to jedan od najčešćih pojmova o kojem potrošači zainteresirani za investiranje u sustav grijanje traže informacije.

Dizalica topline je uređaj koji toplinsku energiju okoline podiže na viši temperaturni nivo pogodan za korištenje u sustavima grijanja prostora i potrošne tople vode. Pri tome ulaže rad dobiven utroškom nekog od oblika energije, najčešće električne. Proizvdena toplina može, ovosno o vrsti sustava, biti predana zraku ili vodi.

Tvrtka Mariterm d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u prodaji, servisiranju i održavanju dizalica topline. U ponudi imamo isključivo uređaje renomiranih brendova kao što su Aermec i Technibel koje ekskluzivno zastupamo na Hrvatskom tržištu.

Inoativnim tehničkim rješenjima i kvalitetom dokazanom kroz dugi niz godina prisutnosti na zahtjevnom europskom tržištu jamče sigurnost, dugovječnost i visoku energetsku unčikovitost.

Obučeni djelatnici Mariterma d.o.o. u prodaji pomoći će vam besplatnim stručnim savjetima, izračunima i projekcijama pri odabiru uređaja koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. Sigurnost u kupnju potvrdit ćemo opcijom produljenog jamstva do 5 godina, a osigurani servis i pričuvni dijelovi jamčepouzdanost i dugovječnost ugrađenog uređaja.