Stručno događanje u organizaciji tvrtke Mariterm – Mariterm

Stručno događanje u organizaciji tvrtke Mariterm

Već tradicionalno naša tvrtka krajem kalendarske godine organizira stručna događanja za projektante strojarskih instalacija. Tako smo i ove godine u suradnji sa Hrvatskom komorom inženjera strojarstva organizirali i realizirali stručno događanje za projektante sa posjetom vodećem europskom proizvođaču opreme za hlađenje i grijanje – tvrtka Aermec u Italiji.

AERMEC je jedan od vodećih proizvođača klimatizacijske opreme  u Europi sa preko 55 godina tradicije u poslovanju, koja iz godine u godinu investira u razvoj novih uređaja i opreme koja prati sve nove trendove moderne i zdrave gradnje i opremanja objekata.

Posjet AERMEC-u bio je izuzetno dobro prihvaćen od strane projektanata strojarskih instalacija, te su mnogi iskoristili priliku za upoznavanje sa cjelokupnim proizvodnim asortimanom i tehničkom argumentacijom koja je bitna u fazi projektiranja. Naša tvrtka je punih 10 godina ekskluzivni distributer proizvoda AERMEC za hrvatsko tržište, te smo u suradnji sa AERMEC-om opremili veliki broj objekata sa proizvodima koji zadovoljavaju najviše kriterije energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

Projektanti strojarskih instalacija imaju izuzetno veliku ulogu kod planiranja i realizacije u modernu tehnologiju grijanja i hlađenja, pa je ovo stručno događanje zasigurno bilo za sve prisutne korisno i zanimljivo, a različita iskustva iz prakse dobro došla su i proizvođaču opreme AERMEC. Razmjenom iskustva i upoznavanjem sa potencijalom i asortimanom AERMEC-a stručno događanje je završilo sa razgledom grada Verone.

Zahvaljujemo se svim projektantima koji su se odazvali na stručno događanje u Italiju i Hrvatskoj komori inženjera strojarstva na ukazanom povjerenju i ugodnom druženju, te se nadamo da ćemo i ubuduće surađivati na obostrano zadovoljstvo.

Za sva pitanja i tehničku podršku stojimo Vam na raspolaganju.

Vaš Mariterm!