Posjetili smo međunarodni sajam u Milanu! Mostra Convegno Expocomfort 2018 Milano – Mariterm

Posjetili smo međunarodni sajam u Milanu! Mostra Convegno Expocomfort 2018 Milano

Sajam MCE Milano jedan je od vodećih europskih sajmova grijanja, hlađenja i klimatizacije, a održava se svake dvije godine.

MCE je globalni događaj na kojem se okupljaju i prezentiraju svoje proizvode i tehnička dostignuća proizvođači iz sektora grijanja, hlađenja, ventilacije, tretmana vode i iskorištavanja energije.

Na MCE-u se predstavljaju proizvodi i usluge na svjetskoj razini, stvaraju se poslovni odnosi te jačaju strategije u načinu poslovanja.

Mariterm kontinuirano ulaže u podizanje razine znanja, a ovakvi sajmovi su izvanredna prilika za upoznavanje sa modernim tehničkim dostignućima i rješenjima.

Djelatnici tvrtke Mariterm, tradicionalno su pohodili ovaj sajam,  posjetili štandove najznačajnijih dobavljača te se upoznali s novitetima u proizvodnim programima.

Ostvaren je niz kvalitetnih kontakata sa proizvođačima opreme koji u Maritermu vide pouzdanog partnera za tržište koje pokriva.

Svjesni smo kako je praćenje novih trendova i stalnih promjena na zahtjevnom tržištu jedini ispravan način ka unapređenju poslovanja i budućem rastu tvrtke Mariterm.

Pozivamo Vas da nas posjetite u našim poslovnicama u Rijeci, Zagrebu i Puli a naše će Vam prodajno osoblje rado prezentirati novosti u domeni proizvoda za grijanje, hlađenje i klimatizaciju.