Elektro kotlovi El-Cm Classic, El-Cm ePlus, El-Cm Basic – Mariterm

Elektro kotlovi El-Cm Classic, El-Cm ePlus, El-Cm Basic

El-Cm Classic (6 – 27 kW)

Čelični toplovodni elektro kotlovi El-Cm Classic, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 18, 24 i 27 kW predviđeni su za zagrijavanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju.

El-Cm ePlus (6 – 24 kW)

Čelični toplovodni elektro kotlovi El-Cm ePlus, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 18 i 24 kW predviđeni su za zagrijavanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju.

El-Cm Basic (6 – 45 kW)

Čelični toplovodni elektro kotlovi El-Cm Basic, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 18, 24, 27,30, 36, 40 i 45 kW predviđeni su za zagrijavanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju.

Detalji o proizvodu

Danas se sve više koriste i za zagrijavanje potrošne tople vode u akumulacijskim bojlerima, spajanjem na cijevni izmjenjivač bojlera. Kotlovi su opremljeni cirkulacijskom pumpom, ekspanzijskom posudom, modernom modulirajućom digitalnom regulacijom te potrebnim sigurnosnim elementima. Bešuman rad i moderan dizajn čini ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju ventilaciju ili dimnjak. Korištenje modernih tehnologija izrade, kvalitetnih materijala gradnje te provjerenih tehničkih rješenja koja uključuju i sve prednosti modulirajuće regulacije rada elektrogrijača, čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu.

Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili dodatne
informacije o proizvodu.