DL radijatori: najčešća pitanja – Mariterm

DL radijatori: najčešća pitanja

Radijatori linije Multicolonna proizvođača DL Radiators – De Longhi iznimno su popularni zbog elegantnog dizajna koji se prilagođava svakom prostoru.

Donosimo odgovore na Vaša najčešće postavljena pitanja o DL radijatorima!

Jesu li ovi radijatori samo za centralno grijanje?

Da, radijatori Multicolonna su za centralno grijanje. Koriste sa za zagrijavanje prostora u kojem su ugrađeni na principu izmjene topline između tople vode koja cirkulira kroz radijator i zraka u prostoriji, kao i zračenjem prema objektima u prostoru.

Koje su sve boje dostupne?

Dostupne su razne boje, a neke od njih možete pregledati na sljedećoj fotografiji: 

Koja je cijena DL radijatora Multicolonna?

Najmanji model radijatora dostupan je već od 48,59 €.

Cijena ovisi o veličini, broju kolona, boji (standardna boja je RAL) i izvedbi.

Standardna je ravna izvedba, a postoji mogućnost i kutne ili zakrivljene izvedbe. Točnu ponudu za Vaše potrebe možete saznati u Mariterm prodajnim centrima od našeg stručnog osoblja.

Jesu li u cijenu uključeni instalater i instalacija? Ako ne, kako se može pronaći instalater?

Mariterm ne izvodi instalaterske radove, no rado ćemo vam preporučiti nekog od naših brojnih partnera instalatera grijanja.

Kako započeti proces kupnje radijatora?

Za početak preporučamo da nas posjetite u jednom od Mariterm prodajnih centara u Zagrebu, Rijeci ili Puli gdje će Vas dočekati naše ljubazno osoblje ili nas kontaktirajte putem kontakt forme na dnu stranice. Izbor veličine radijatora potrebno je izvršiti temeljem proračuna potrebne toplinske snage za pojedinu prostoriju. Podatak se može dobiti iz projekta termotehničke instalacije ili temeljem izračuna naših stručnih zaposlenika na osnovu podataka o prostorima u kojima je predviđena ugradnja.

Nakon dimenzioniranja i eventualnog odabira posebne boje ili izvedbe ponudit ćemo vam željeni radijator i opremu koja je potrebna za njegovu montažu i funkcioniranje (nosači, ventili i sl.).

Kako se postavljaju?

Radijatori se spajaju na razvod centralnog grijanja. S obzirom da se radi o specijalističkom poslu istog je potrebno povjeriti stručnoj osobi.

Zašto odabrati baš DL MULTICOLONNA?

Široka paleta boja i oblici koji se mogu prilagoditi vašem prostoru daju Vam mogućnosti personaliziranja radijatora, a radijator će postati poseban i zanimljiv dizajnerski element.

Uz vrlo visoku kvalitetu izrade i izvrsne tehničke karakteristike, s izborom DL radijatora nećete pogriješiti.

Multicolonna

Ima li DL i radijatore za kupaonicu? Koja im je cijena?

DL ima široku paletu kupaonskih radijatora za centralno grijanje dodatno i sa elektro grijačem. Cijena se kreće od 111,62 EUR.

Ima li DL u ponudi i električne radijatore tj. koji se uključuju u struju? Koja im je cijena?

DL u ponudi ima i električne radijatora za direktno priključivanje na električnu mrežu. Cijena se kreće od 218,59 EUR.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili Vam je potrebna pomoć pri odabiru radijatora, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme, telefonski ili nas posjetite u prodajnim centrima Mariterm Zagreb, Rijeka ili Pula!