Idealan sustav hlađenja za apartmane – Mariterm

Idealan sustav hlađenja za apartmane

Krenula je turistička sezona te mnogo iznajmljivača i vlasnika apartmana zanima koji je idealan sustav hlađenja za apartmane.

Klimatizacija apartmana turističke namjene je nešto što se u današnje vrijeme naprosto podrazumijeva.

Klima uređaji sa split izvedbom

Najjednostavnije i vrlo učinkovito rješenje je ugradnja klima uređaja u split izvedbi koji će omogućiti da u relativno kratkom roku, čak i u slučaju nenajavljenog dolaska gostiju, osposobite apartman za ugodan boravak.

Split-sustav je izvedba klima uređaja koja se sastoji od dva osnovna dijela, vanjske i unutarnje jedinice.

Bez obzira radi li se o novogradnji ili se klima uređaj ugrađuje u postojeći apartman, u mogućnosti smo Vam ponuditi adekvatno rješenje.

Klima uređaji sa multi-split izvedbom

Osim klasičnih klima uređaja u ponudi imamo i multi-split sustave za klimatizaciju više prostorija kao i sustave sa rashladnim uređajima/dizalicama topline i ventilatorskim konvektorima.

Multi-split sustav ima nekoliko unutarnjih jedinica (dvije, tri, četiri, pet, šest…) i sve su povezane na jednu vanjsku jedinicu.

Kako izbjeći dodatne troškove pri iznajmljivanju?

Osim klasičnih zidnih jedinica, ističemo i vrlo učinkovite podne jedinice posebno preporučljive ukoliko se apartmani koriste i u zimskom periodu. Vlasnicima apartmana svakako će biti zanimljive i opcije upravljanja putem WI-FI sustava, kao i opcija isključivanja klima uređaja ukoliko prozori na apartmanu ostanu otvoreni, čime će se smanjiti troškovi električne energije.

Naša preporuka

Aermec, vodeći europski proizvođač opreme za grijanje i hlađenje, u svojoj ponudi ima klima uređaje koji će odgovoriti potrebama Vašeg apartmana te osigurati ekonomičan komfor na visokoj razini. Odlikuju se visokom klasom energetske učinkovitosti i niskom razinom buke te su omiljen izbor iznajmljivača zbog izvrsnog omjera cijene i kvalitete. Dio ponude možete pregledati ovdje.

 

Pozivamo Vas da posjetite naše prodajne centre u Rijeci, Puli ili Zagrebu, pregledate ponudu i u razgovoru sa stručnim osobljem pronađete pravo rješenje za Vaš apartman.

Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme na dnu web stranice – tu smo za Vas za sva pitanja i preporuke!