Je li dizalica topline rješenje za moj dom? – Mariterm

Je li dizalica topline rješenje za moj dom?

Iz našeg prijašnjeg bloga znate što je dizalica topline, čemu služi i koje vam uštede donosi. Sada slijedi ključno pitanje: kako da dizalica topline postane vaše rješenje za grijanje?

Pitanje je svakako na mjestu jer dizalica topline nije uređaj koji ćete jednostavno kupiti u trgovini, donijeti u vaš dom, uključiti i krenuti s korištenjem. U nastavku ćemo vam navesti smjernice koje će vam pomoći da izaberete najkraći ali i najispravniji put od ideje do realizacije dizalice topline.

1. Moj objekt je novogradnja ili vršim kompletnu rekonstrukciju

U ovom slučaju sigurno ste predvidjeli projekt te će vam u sklopu njega biti napravljena detaljna razrada vašeg sustava grijanja. Imamo rješenje za sve situacije:

Nemate projektanta za sustav grijanja? Rado ćemo vam dati preporuku i kontakt.

Trebate ponudu za projektirano rješenje? Rado ćemo vam je izraditi.

Trebate izvođača radova za ugradnju sustava grijanja? Rado ćemo vam ga osigurati.

2. Razmišljam o djelomičnoj rekonstrukciji u sklopu koje bih promijenio sustav grijanja

Tvrtka Mariterm snažno zagovara stručnost te u svakom slučaju preporučamo izradu barem osnovnog projekta sustava grijanja kako bi se čim točnije predvidjeli gubici topline vašeg objekta i ispravno dimenzionirala ogrjevna tijela i dizalica topline. Ova opcija će vam dugoročno smanjiti potencijalne troškove i osigurati ispravnost rada uređaja.

U mogućnosti smo u suradnji s našim partnerima projektantima i izvođačima radova pratiti vašu investiciju u sustav grijanja od ideje do realizacije.

 

3. Razmišljam o mogućnosti priključenja dizalice topline na postojeći sustav grijanja

Niste spremni vršiti kompletnu rekonstrukciju sustava grijanja, a razmišljate o ugradnji učinkovitijeg izvora topline kakav je dizalica topline? U ovom slučaju spremni smo vam besplatno ponuditi izvid objekta, provjeriti mogućnost ugradnje dizalice topline te izvršiti izračun i odabir svih komponenti kako bi sustav ispravno funkcionirao.

Stojimo vam na raspolaganju i za preporuku u svezi izvođenja radova.

 

Ponudu naših dizalica topline možete pronaći ovdje, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte Vašu najbližu Mariterm poslovnicu u Rijeci, Zagrebu i Puli putem kontakt forme na dnu web stranice!