Najbolji radijatori za centralno grijanje – Mariterm

Najbolji radijatori za centralno grijanje

Centralno grijanje je vrsta grijanja u kojemu se toplina proizvodi centralno u zajedničkom uređaju ili postrojenju (kotlovnici) te pomoću nekog prijenosnika topline (topla voda, para ili zrak) dovodi u pojedine prostorije.

Koristi se kod daljinskoga grijanja skupine zgrada ili cijelih gradskih blokova, a stambene zgrade griju se toplom vodom.

 

Koje su prednosti centralnog grijanja?
  • isplativije izgaranje goriva u većim kotlovima
  • mogućnost regulacije izgaranja automatskim daljinskim prema vanjskoj temperaturi
  • nema prijenosa goriva i pepela ni svakodnevnog paljenja vatre u individualnim prostorijama
  • radijatori zauzimaju malo mjesta, a mogu se smjestiti gotovo svugdje
  • održava se konstantna temperatura

Kakvi radijatori su u trendu?

Dugo godina radijatori za centralno grijanje bili su „ruglo“ u stanu ili kući, zauzimali su prostor i nisu se uklapali u dizajn i atmosferu prostorije. No to više ne mora biti slučaj. Danas su u ponudi dizajnerski radijatori koje možete odabrati po mjeri za svaku prostoriju, uključujući dimenzije i boje i nijanse.

 

Naša preporuka

Dizajneri tvrtke De Longhi – DL Radiators izradili su liniju luksuznih radijatora za centralno grijanje Multicolonna imajući na umu profinjen izgled vašeg interijera.

 

Multicolonna radijatori su iznimno fleksibilni te nude mogućnost odabira drugačijeg radijatora za svaku prostoriju, uz zadržavanje prepoznatljivog stila.

 

Možete birati između 2-6 kolona, visine od 300 do 2500 mm te više od 30 različitih boja i nijansi. Odiše savršenstvom te vas uvodi u retro stil koji se odlično može ukomponirati i u moderan interijer. Lasersko zavarivanje i premaz jamče postojanost boje i otpornost na koroziju, dok talijanski dizajn i izrada te vrhunski čelik cijevi radijatora garantiraju kvalitetu i luksuz u Vašem domu.

 

Asortiman uključuje, uz standardnu ​​verziju, Multicolonna integrirana s termostatskim ventilom, Multicolonna Hygiene za instalacije u okruženja koja zahtijevaju više standarde čišćenja (ambulante, bolnice…), Multicolonna s lijevanim željezom, aluminijskim međuosnim razmakom i lamelom za zamjenu starih radijatora te Multicolonna u posebno zakrivljenoj verziji i s zavarenim nogama.

 

Tražite radijatore za centralno grijanje? Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu stranice, rado ćemo pomoći odabrati najbolje dizajnersko rješenje za Vaš dom!